HBB.fi - Usein kysytyt kysymykset - Miten kotimajoitus toimii?

MITEN KOTIMAJOITUS TOIMII?

Kotimajoituksen vieraana majoitut oikeassa kodissa. Saat käyttöösi joko huoneen perheen ollessa paikalla tai koko asunnon omaan käyttöösi. Majoituskohteemme ovat yksityisiä koteja ympäri Helsinkiä ja Etelä-Suomea ja niiden huone- ja vuodepaikkamäärä vaihtelee.

Kaikki kohteet on tarkastettu ja todettu laadukkaiksi ja turvallisiksi. Kotimajoitus hoitaa muodollisuudet majoittajan kanssa - sinä vain nautit matkastasi.

Toimintaideamme

Kotimajoituksen idea on avata ovia.

Haluamme antaa vierailijalle mahdollisuuden majoittua kotoisasti ja edullisesti sekä nähdä paikallisia koteja ja tavata ihmisiä heidän tavallisessa arjessaan. Majoittajalle tämä on tapa kohdata vieras ja hänen tarinansa, saada ehkä kieliharjoitusta, sekä ansaita pieni vaivanpalkka.

Jokainen vierailu räätälöidään erikseen, jotta voimme tarjota sinulle sen, mitä haluat, olet sitten työmatkalla tai lomalla, haet omaa rauhaa tai uusia kohtaamisia.

Kotimajoitus on ekologinen vaihtoehto, ja se on osa nykyaikaista jakamistaloutta.

Sinulle, kun tarvitset hyvää majoitusta - ja ehkä kaipaat jotain vielä enemmän.

Vaihtoehto hotellille

Kotimajoitus tarjoaa hotelliin verrattuna monia etuja. Se on edullisempaa ja sinulla on käytössäsi enemmän tilaa ja mukavuuksia.

Kotimajoituksessa olet aina yksilöllinen vieras. Tarvettasi omaan rauhaan kunnioitetaan, mutta sinua ei "unohdeta" huoneeseesi.

Enemmän kuin majoitus

On ero majoitutko oikeassa kodissa vai kaupallisessa vuokrahuoneistossa.

Saat parhaat vinkit sinua kiinnostaviin menoihin niin vapaa-ajalle kuin työmatkaasi liittyen. Jo ennen matkaasi lähetämme infopaketin, joka sisältää yksityiskohtaiset saapumisohjeet, ohjelmaehdotuksia sekä paljon muuta.

Asuminen paikallisten ihmisten keskellä tarjoaa aidon näkymän kaupungin arkeen ja juhlaan.

Lisäpalveluna majoittajasi voi viedä sinut esimerkiksi kaupunkikävelylle, luontoretkelle maalle tai saaristoon, saunomaan tai tanssimaan.

Kotimajoitus järjestää myös tarvitsemasi juna-, bussi-, tai laivaliput, pääsylipun kulttuuritapahtumaan, jatkomajoituksen muualla tai vaikka seikkailupaketin missä tahansa Suomessa.