HBB.fi - Usein kysytyt kysymykset - Varaus- ja peruutusehdot

VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Peruutusehdot

Peruutukset ennen saapumistasi

(a) Yli 21 vrk: Palautetaan 80 % majoitusmaksusta, vähennettynä kulut 30 €.

(b) 21-7 vrk: Kuten (a), jos isännälle löytyy uusi vieras, muutoin 40 % palautetaan.

(c) Alle 7 vrk: Kuten (a), jos isännälle löytyy uusi vieras, muutoin takaisinmaksua ei voida taata, mutta autamme asioinnissa vakuutusyhtiösi kanssa.

Saapumisesi jälkeen voit lyhentää vierailuasi, ja sinulle palautetaan 80 % jäljellä olevasta majoitusmaksusta, jos samalle ajalle on tarjolla uusi vieras. Muussa tapauksessa emme valitettavasti voi taata palautusta.


Muutosehdot

(a) Yksi päivämäärämuutos: Jos onnistuu samassa kohteessa, muutokset ilman kuluja 7 vrk asti, sen jälkeen kuten peruutus ja uusi varaus.

(b) Kohteen muutos joko toiveestasi tai päivämäärämuutoksen seurauksena: kuten peruutus ja uusi varaus.

(c) Vieraan nimen vaihtaminen onnistuu aina pelkillä toimistokuluilla 30 €/muutos.

(d) Jos saapumisesi jälkeen haluat pidentää vierailuasi, ota yhteyttä Helsingin Kotimajoitukseen sleep@hbb.fi, niin teemme parhaamme.


Aikaistettu lähtö

Jos sinun täytyy lähteä aiemmin kuin oli sovittu ja siten lyhentää saapumisesi jälkeen vierailuasi hyvitämme 80% jäljellä olevien vuorokausien arvosta mikäli isännälle voidaan järjestää uusi vieras. Muussa tapauksessa valitettavasti emme voi taata hyvitystä mutta autamme tarvittaessa mikäli haet korvausta matkavakuutuksestasi.


Vastuut ja oikeudet

Vieraalla on oikeus majoitukseen ja lisäpalveluihin sen mukaan, mitä varauksen yhteydessä on sovittu. Vieras on velvollinen osoittamaan kunnioitusta isäntäänsä ja tämän kotia kohtaan. Hän on vastuussa aiheuttamistaan aineellisista vahingoista. Vieraalla ei ole oikeutta päästää kotiin ulkopuolisia sopimatta asiasta ensin isännän kanssa.

Helsingin Kotimajoitus on velvollinen tarkastamaan jokaisen asunnon sopivuuden ja sen tietojen paikkansapitävyyden. Kotimajoitus myös vastaa maksujen ja mahdollisten palautusten turvallisesta välittämisestä. Kotimajoitus on myös velvollinen tarjoamaan vieraalle kaiken mahdollisen avun, mikäli isäntä joutuu perumaan varmistetun majoituksen vakavan syyn, kuten sairauden, takia.

Isäntä on velvollinen tarjoamaan varatun majoituksen, sekä ilmoittamaan vieraalleen ja Helsingin Kotimajoitukselle muutoksista, jotka koskevat kohteen kuvauksessa esitettyjä tietoja.